Jochem van Gelder moet huilen van We Are Family

Foto: RTLJochem van Gelder moet huilen als hij kijkt naar zijn tv-show We Are Family. Dat geeft de presentator aan in Veronica Magazine. We Are Family is zijn eerste grote programma met kinderen in vele jaren. Sommige fragmenten vindt Van Gelder erg ontroerend. “Ik spreek de kinderen backstage. Met een kleine knipoog naar Praatjesmakers, want de meeste kinderen zijn heel jong. Ik ben een echte familiemuts. Bij de filmpjes zit ik meteen met tranen in mijn ogen. Echt schattig.

Van Gelder heeft bewust een tijdje geen programma’s met kinderen gedaan. “Ik ben de afgelopen jaren bezig geweest met andere klussen. Dat was ook erg prettig, want het is goed voor je ontwikkeling.”

Kitsch of Kassa vindt hij bijvoorbeeld een droomklus. “Ik wilde altijd al een spelshow presenteren, dus toen ik die kans kreeg heb ik die met beide handen aangegrepen. Ik ben echt heel erg van de spelletjes.”

We Are Family is vanavond om 20.00 uur te zien op SBS 6. De eerste aflevering deed het vorige week magertjes met ruim 400.000 kijkers.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen