Irene Moors niet in Life 4 You na flinke val

Foto: RTLIrene Moors was vanavond niet te zien in haar talkshow Carlo & Irene: Life 4 You, omdat ze vlak voor de uitzending flink onderuit ging op de studiovloer. Ze werd vervangen door Loretta Schrijver. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Moors probeerde vlak voor de uitzending wat gadgets uit. “Ze stond op een fiets, ging onderuit en stootte ergens tegenaan. Ze is met een ambulance, ter controle naar haar ziekenhuis gebracht. De wond is inmiddels gehecht“, zo laat het programma weten.

Moors heeft de eerste hulp van het ziekenhuis inmiddels verlaten. “Natuurlijk lukte het nog niet om de uitzending te presenteren. Carlo belde Loretta Schrijver en deze is met spoed naar de studio gekomen.”

Huiskok Sandra Ysbrandy zag het gebeuren. “Irene gaat een rondje om de tafel, en ik zie hem omklappen en zij kwam met haar hoofd op de grond terecht. Het was een enorme klap. Ik zag haar opkomen en weer in elkaar zakken.

Collega Carlo Boszhard is ‘best heftig geschrokken’. “Er lag ook bloed op de grond. Maar gelukkig praatte ze normaal en maakte ze grappen.”

Tijdens de uitzending gaf Moors een telefonische reactie. “Het ziet er allemaal goed uit, er is niks mis. Het is wel heel even schrikken, want er zit best wel een enorm verband om mijn hoofd. Ik moet rustig aandoen.

Volgende week is Moors waarschijnlijk wel weer van de partij.

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen