Divorce-mannen niet bevriend geraakt

Foto: John KramerDirk Zeelenberg, Jeroen Spitzenberger en Waldemar Torenstra zijn ondanks hun samenwerking in de RTL 4-serie Divorce, geen vrienden geworden. Dat vertelt Zeelenberg in een interview met weekblad Privé. De relatie tussen de drie heren is volgens hem puur zakelijk. “Onze band is louter professioneel. We zijn geen vrienden geworden en komen ook niet bij elkaar over de vloer. Daar moet je ook geen al te romantisch beeld van hebben: het is en blijft gewoon werk en we zijn goede collega’s.

Zeelenberg geniet wel erg van de samenwerking. “We zijn weer begonnen met de opnamen van de nieuwe reeks en ik kan je beloven dat het weer erg leuk wordt. Het is voor mij een voorrecht om in zo’n topserie te spelen. En ja, natuurlijk is dat ook goed voor mijn carrière.”

Toch houdt Zeelenberg er rekening mee dat het ooit stopt. “Acteren is mijn vak, maar je ‘hopt’ altijd van klus naar klus, waardoor je financieel gezien nooit zekerheid hebt voor de lange duur. Heb ik volgend jaar werk of zit ik zonder? Mijn wereld is modegevoelig.

Om die reden heb ik tegenwoordig ook meer nevenactiviteiten, zodat ik niet van het acteren alleen afhankelijk hoef te zijn.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen