Dirk Zeelenberg de boer op met Pierre Bokma-serie

Foto: RTLDirk Zeelenberg, bekend van zijn rol in de RTL 4-hitserie Divorce, heeft een tv-dramaserie met Pierre Bokma in de hoofdrol ontwikkeld. Dat vertelt hij in weekblad Weekend. Zeelenberg doet er alles aan om de serie aan een tv-zender te verkopen. “Ik heb een televisieserie ontwikkeld met Pierre Bokma in een hoofdrol en ik zou willen dat die verkocht wordt. Het ligt nu bij de omroepen. Aangezien ik Pierre onwijs bewonder, hoop ik dat de serie er ook echt komt“, zegt de acteur.

Zelf is Zeelenberg voorlopig druk met Divorce. “Deze week beginnen de opnames voor het vierde seizoen op tv, waar ik heel veel zin in heb. We zijn overigens ook al gepost voor een vijfde seizoen. Dus ik denk dat Divorce nog wel even doorloopt.

Er komt zelfs een bioscoopfilm van Divorce. “We zijn benaderd om de film te maken. We willen allemaal de film maken. Nu is het echter nog wachten op een concreet idee.

Een film moet tenslotte wel een uitgangspunt hebben voordat hij opgenomen kan worden, legt Zeelenberg uit. “En dat is er nog niet. Er is dus nog niks bekend over hoe de film er inhoudelijk uit komt te zien.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen