Bram Moszkowicz klaar met Nederland

Bram Moszkowicz, bekend als oud-strafpleiter en crimedeskundige in RTL Boulevard, is klaar met Nederland. Dat vertelt hij vandaag in weekblad Story. Moszkowicz, die er niet in is geslaagd om een eigen talkshow van de grond te krijgen, overweegt een verhuizing naar het buitenland. “Ik ben een beetje kláár met dit land. Ik kan hier niets goed doen. Tijdens mijn vakantie op Curaçao realiseerde ik me hoe fijn ik me daar voelde“, geeft de vroegere topadvocaat aan. 

Dat heeft Moszkowicz aan het denken gezet. “Het is een heerlijk eiland met ontzettend aardige mensen. Misschien verhuis ik wel naar Curaçao.

Nadat Moszkowicz uit zijn ambt van advocaat was gezet, hoopte hij op een tv-carrière. Hij nam zelfs een proefaflevering op van een talkshow, die werd aangeboden aan RTL

RTL was echter niet onder de indruk van het eindresultaat. “Ik heb hem op kosten van RTL een aantal gasten laten interviewen. Daarna heb ik niets meer gehoord van RTL dus ik denk dat ze geen belangstelling hebben“, zei producent Jeroen Pauw in 2013.

Nu gaan de geruchten dat Moszkowicz de politiek in gaat.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen