Bonje-presentatrice Patty Brard heeft weer bonje

Patty Brard, die ondanks haar rol als presentatrice van Bonje met de Buren meer ervaring heeft met ruziemaken dan ruzies oplossen, heeft het weer aan de stok met haar vroegere Luv’-collega José Hoebee. Dat is vandaag te lezen in De Telegraaf. Brard wil koste wat kost een boek over haar vroegere meidengroep Luv’, geschreven door een Luv’-fan, verbieden, en daar zijn Hoebee, en ook Luv’-lid Marga Scheide, niet blij mee. “Waarom nou toch weer die onenigheid?“, zegt een sippe Hoebee.

Hoebee begrijpt er niets van. “Al maanden heb ik weer niets van haar gehoord, terwijl we het in de aanloop naar haar huwelijk juist weer goed hadden gemaakt. Dikke zoenen, tranen en een uitnodiging. En dan nu weer dit.”

Waarom Brard zo doet, is Hoebee een raadsel. “Patty wil blijkbaar niets meer met Luv’ te maken hebben, dat zegt ze trouwens ook. Als ik haar bel drukt zij mij weg. Waarom dan nu met de hakken in het zand tegenover iemand die het zo goed bedoelt?

Ik zou zeggen: ’Meid leest eerst het boek en oordeel daarna pas!’”, besluit Hoebee.

Voormalig collega’s Hoebee en Brard hebben een roerig verleden met elkaar. Brard heeft Hoebee jarenlang belachelijk gemaakt in de media. Dat deed ze vorig jaar voor het laatst in haar Weekend-column.

Brard schreef toen dat ze het ongelooflijk vindt dat Hoebee in de media vertelde over haar financiële problemen. “Ze is gewoon te lui om te werken. Wat is er mis mee om achter een kassa te gaan zitten?

Brard is één van de gezichten van het SBS 6-programma Shownieuws.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen