‘Arie Boomsma nog erger dan Peter R. de Vries’

Peter R. de Vries is een ‘ontzettende lul’, maar Arie Boomsma is pas echt irritant. Dat vindt RTL 7-ster Johan Derksen, heeft hij laten weten in Nog Meer Voor Mannen. Derksen is geen liefhebber van De Vries en Boomsma. Hij kijkt dan ook niet naar hun programma’s. “Ik vind Peter zo’n ontzettende lul. Dat eigenwijze, betweterige toontje, dat ergert me mateloos. Er is er nog één die erger is dan Peter R. de Vries: Arie Boomsma. O, Arie Boomsma, dat vind ik zo erg. Erger bestaat niet.

De voetbalanalist van Boomsma’s programma Uit De Kast schandelijk. “Die gaat dan naar een gehucht in Twente en die haalt dan een jongen van de plaatselijke voetbalclub over om uit de kast te komen. Dan heeft hij emo-tv en dan gaat Arie zo trots als een hond met zeven lullen weer naar huis.”

Dat is gewoon amusement, meent Derksen. “Amusement en kijkcijfers. Arie heeft er een heel verhaal bij en die doet ook aan ‘nazorg’. Ach, lik m’n reet.”

Overigens beseft Derksen zich dat zijn ergernis puur subjectief is. “Ik kan me ook heel goed voorstellen dat mensen zich aan mij storen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen