Antoinette Hertsenberg: ‘Ze hebben lopen slapen!’

Foto: John KramerAntoinette Hertsenberg vindt het ongelooflijk dat haar programma Radar maandagavond twintig minuten later dan gepland van start ging. Dat vertelde de presentatrice vanochtend op Radio 538. NPO 1 was vergeten dat Radar vanwege Koningsdag eenmalig niet live, en verzuimde de opgenomen aflevering in te starten. “Het gaat tegenwoordig allemaal digitaal. We hadden alle codes doorgegeven, maar er heeft één iemand zijn mail niet goed gelezen en een beetje zitten slapen.

Het zorgde voor paniek, toen NPO 1 de melding ‘Even geduld alstublieft’ toonde. “Er is iemand als een gek naar het AvroTros-pand gereden, heeft daadwerkelijk weer een bandje gehaald en is naar de eindregie gescheurd en het daar in een machine weten te stoppen.

Hertsenberg vindt het een domme fout. “Weet je wat nou zo raar was? We hadden de promo natuurlijk opgenomen en die was er wél. Die was ook niet live. Toen hadden ze kunnen weten, dat alles opgenomen had moeten zijn. Iets meer dan één iemand heeft dus een beetje lopen slapen. Lollig is het niet.”

Wij waren er ook behoorlijk ziek van, kan ik je vertellen. We waren not amused.

Overigens was Radar niet vooraf opgenomen, omdat Hertsenberg graag feest wilde vieren. “Het is met dit soort dagen altijd lastig om gasten te krijgen in de studio, dus we dachten: we nemen hem op.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen