Anne-Marie Jung gechoqueerd door Barbie

Foto: TROSActrice Anne-Marie Jung, op dit moment te zien in de MAX-serie Goedenavond Dames en Heren, kijkt niet graag naar de RTL 5-soaps van Samantha ‘Barbie’ de Jong. Dat vertelt ze in Avrobode. Jung vindt Barbie ongelooflijk. “Mijn zwangerschap viel vrijwel samen met die van Barbie en het schokte me hoe ze in haar soap omging met zwanger zijn en het idee om moeder te worden. Ik hoef het allemaal niet meer te zien: er zit een knop op mijn tv en ik maak daar vaak gebruik van.

Jung vindt de ‘geëtaleerde domheid’ op tv te ver gaan. “Die zie j vooral in realitysoaps waarin niet al te slimme mensen worden betaald om te laten zien hoe dom ze zijn. Veel is nog van tevoren bedacht ook!

Verder heeft Jung ook nog een algemene oproep. “Wees behoudend met parfum en aftershave. Sommige mensen gebruiken zo overdadig veel da tje na een zoen of omhelzing hun geurspoor de hele avond met je meedraagt. Dat vind ik bijna een vorm van aanranding.

Zelf gebruik ik een subtiele eau de cologne die ik vooral op mijn haar spuit. Zo ruik je prettig zonder dat een ander er last van heeft.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen