Albert Verlinde vindt Nicolette Kluijver onhandig

Foto: RTLAlbert Verlinde vindt het onhandig dat Nicolette Kluijver ‘ja’ heeft gezegd tegen de presentatie van het nieuwe driedelige RTL 5-programma Seksverslaafd. Dat liet de showkenner donderdagavond blijken in zijn programma RTL Boulevard. Verlinde vindt het ‘echt heel erg’. “Ze krijgt een nieuw programma en waar gaat het over? Het gaat over seks. Dan denk ik: meid, probeer nou eens van dat imago af te komen. Alles wat ze doet, heeft eigenlijk met seks te maken op dit moment.”

Volgens Verlinde wordt Kluijver inmiddels getypecast door de zenderbazen. “Ik denk dat ze bij de programmadirectie denken bij zo’n formule: o, het is echt een Kluijvertje, dat geven we haar.”

In de driedelige RTL-5 documentairereeks Seksverslaafd, te zien vanaf donderdag 23 april, gaat Kluijver in gesprek met drie mannen die kampen met een heftige seksverslaving.

Ze spreekt met hen over het effect dat hun verslaving heeft op het dagelijkse leven en in samenwerking met een gerenommeerd verslavingszorgbehandelcentrum gaan zij op zoek naar een gepaste behandeling.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen