‘Airen Mylene opvolger Beau van Erven Dorens’

Beau van Erven Dorens is nog zo’n twee maanden te zien als presentator van Shownieuws en dat betekent dat er medio juni een prominente presentatiekruk vrijkomt op SBS 6. De showrubriek wordt nu week op week af gepresenteerd door Van Erven Dorens en Bridget Maasland, wat betekent dat de presentatie van ruim tien uitzendingen per maand ingevuld moet worden. Als het over de opvolging van Van Erven Dorens gaat, zingt de naam van tv-talent Airen Mylene het meest rond.

Airen Mylene begon begin 2013 als verslaggever bij Shownieuws en heeft zich razendsnel opgewerkt. Inmiddels is ze te zien als presentatrice van de vroege editie van Shownieuws, maar ook de late editie heeft ze al een aantal keer gepresenteerd. Bovendien heeft ze een prominente rol in de prime time-show Surprise Surprise.

Het andere gezicht van de vroege editie van Shownieuws is Celine Huijsmans, maar zij is een stuk minder bekend bij de tv-kijkers thuis.

SBS 6 houdt zich op de vlakte over de opvolging van Van Erven Dorens. “Shownieuws wordt op dit moment door meerdere presentatoren gepresenteerd. Dit zal zo blijven.

Van Erven Dorens vertrekt bij SBS 6, omdat hij meer wil doen dan alleen Shownieuws. Hij stapt het liefst over naar NPO, RTL of de radio.

Lees ook: Is Bridget wél tevreden met autocuebaan?

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen