‘Zou Gordon zonder cocaïne ook grappig zijn?’

Foto: TROSDe koffietent van Gordon draait vooral op klanten die in de overgang zitten. Dat heeft Radio Veronica’s ochtendjock Alex Oosterveen, die Blushing in Blaricum heeft bezocht, gezegd op de radio. Het geheim van het succes is in elk geval niet de koffie, meent Oosterveen. “Het geheim van het succes van de koffietent van Gordon is dat het de koffietent van Gordon is. Het werkt als een magneet op vrouwen van middelbare leeftijd met een kort kapsel en leesbrillen van de Kruidvat“, stelt hij.

Die gaan met bussen tegelijk naar de koffietent, weet Oosterveen. “In de hoop een glimp van Gordon op te vangen. Dan nemen ze die slappe bak gewoon op de koop toe. Zijn koffiezaak zit elke dag vol met gierende dames met een rood hoofd van de opvliegers die elkaar toe giebelen: ‘Daar heb je hem, daar heb je hem.’”

Er wordt volgens hem flink wat geroddeld. “Van: ‘In het echt is hij veel dikker.’ En: ‘Zou hij zonder cocaïne ook zo grappig zijn?’ Dat is jouw verdienmodel, Gordon. Die koffie doet er helemaal niet toe. Eigenlijk zou je net zo goed zonder koffie in een leren tanga in de etalage kunnen gaan zitten, dan komen die Libelle-abonnees ook wel langs.”

Succes met je koffie-imperium, Gordon, maar ik moet er nog wel even aan wennen dat je nu in de legale genotsmiddelen zit.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen