Willibrord Frequin slaat Playboy-journalist

Willibrord Frequin heeft een journalist van het bekende mannenblad Playboy geslagen. Hij gaf hem een ferme tik op de arm. Dat staat te lezen in de nieuwste editie van Playboy. Als de journalist van Playboy in een interview met Frequin stelt dat de ethiek in zijn SBS 6-show De Week van Willibrord niet de eerste zorg was, krijgt hij een mep. “Ik sloeg je zeker, ja. En nu is het nog op je bovenarm. Je bent gewaarschuwd. Omdat dat gewoon een kutopmerking is. Een heel domme opmerking ook.

Frequin kan er niet tegen. “Daar word ik heel pissig van, van dat soort goedkope kritiek. Waar lul jij nou over, man? Jij hebt geen idee hoe zorgvuldig wij te werk gingen. Welke afwegingen wij allemaal maakten.”

De oud-tv-maker stelt oprecht en integer te zijn. “Jij hebt geen idee hoe lang ik ‘s nachts lag te piekeren in bed. Hoe ik eindeloos lag te wikken en te wegen. En achteraf altijd weer worstelde met de vraag of we het wel netjes hadden aangepakt.”

De Volkskrant heeft in het verleden soortgelijke kritiek uitgedeeld. “Alsjeblieft zeg, bespaar me dat gelul van de linkse klerken. Die Volkskrant-recensenten, dat weet je zelf ook, dat zijn allemaal zielige alcoholisten die hun zure centjes verdienen over de rug van hardwerkende mensen die wel succes hebben.

Echt hoor, ik pis over die gasten heen. Varkens zijn het, begrijp je?

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen