Tooske Ragas verkiest Jamai boven Jim

Foto: SBSTooske Ragas, presentatrice van de eerste Idols in 2002, verkiest Jamai Loman boven Jim Bakkum. Dat laat ze weten in Veronica Magazine. Jamai werd de nummer één en Jim de nummer twee in Idols 1. “Ah… Ik zie ze nog zo op hun sloffen bij mij in de kleedkamer zitten voor de finale van Idols. Kinderen waren het nog. Ik ben er zo trots opdat ze hun talent hebben ontwikkeld. Jim heeft een prachtige stem, maar als ik kijk naar wat Jamai heeft gedaan, is echt groots“, zegt ze.

Idols-winnaar Jamai heeft zich onder meer ontwikkeld als musicalster en presentator. Ook speelde hij in The Passion. “Daar ben ik echt diep van onder de indruk.

Ragas stopte met Idols om naar SBS 6 over te stappen. Inmiddels werkt ze bij de EO. “Ik ben heel blij met de EO. Of mensen daar verbaasd op reageerden> Nee, dat viel eigenlijk wel mee. De meeste mensen begrepen ook wel dat SBS en ik geen match meer waren.

Ik heb de stille wens om ooit nog eens als lerares voor de klas te staan, maar dat verlangen is niet zo groot om het werken voor de tv op te geven.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen