Toneelschool niets voor Georgina Verbaan

Georgina Verbaan denkt dat ze een opleiding aan de Toneelschool nooit had volgehouden. Dat vertelt de actrice in Veronica Magazine. Toch vond Verbaan het lange tijd jammer dat ze geen officiële acteeropleiding had gedaan. “Heel lang heb ik gedacht dat het allemaal beter was gegaan als ik wél op de Toneelschool had gezeten. Ik nam het mijn jeugd kwalijk dat dát niet op mijn pad was gekomen, ik moest nou eenmaal al heel jong voor mezelf zorgen“, vertelt de bekende actrice. 

Het had niet gekund, aldus Verbaan. “Hoe had ik op school moeten zitten en tegelijkertijd kunnen werken om in leven te kunnen blijven? Maar ik was met mijn karakter sowieso in no time van de Toneelschool afgetrapt. Ik neem nooit iets van iemand aan.

Verbaan werd op haar zestiende beroemd door Goede Tijden Slechte Tijden. “Als je tiener bent, is het lastig als ineens iedereen naar je kijkt, want het is een awkward leeftijd. Ik moest natuurlijk altijd met het openbaar vervoer en dan komt iedereen ineens op je af.

Het engst vond ik andere tieners, die konden me echt belagen. Zat ik in de trein, dan zwierf ik maar de hele tijd van coupé naar coupé, om ze te ontlopen.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen