The Voice niet in zomer, maar in herfst terug op RTL 4

Foto: RTLHet zesde seizoen van The Voice of Holland begint niet in de zomer, maar pas in de herfst. Dat onthult programmabaas Erland Galjaard van RTL vandaag in De Telegraaf. De eerste twee seizoenen van The Voice begonnen eind september met de finale in januari, terwijl de afgelopen drie seizoenen steevast eind augustus in première gingen met de finale in december. “Dit najaar starten we weer met The Voice, maar wel iets later dan voorgaande jaren. Eind september, denk ik“, zegt Galjaard nu.

Daarmee hanteert Galjaard de uitzendperiode van de eerste twee series. “Dan hebben we met de kerst even een pauze van twee weken net als bij de eerste series en gaan we in het nieuwe jaar verder.

Galjaard wil een The Voice-overkill voorkomen. “Op deze manier wordt de afstand tussen The Voice Kids – dat nu nog loopt – en The Voice ook iets groter.”

The Voice of Holland had afgelopen najaar veruit zijn minst bekeken seizoen tot nu toe. “Met Anouk en Miss Montreal als nieuwe coaches en wat andere veranderingen denk ik dat The Voice meer kijkers kan trekken”, zegt Galjaard daarover.

The Voice of Holland is de meest bekeken talentenjacht van Nederland.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen