Sylvie Meis wint in Duitsland van Chantal Janzen

Sylvie Meis blijft de Nederlandse tv-koningin in Duitsland. Met de seizoensstart van haar programma Let’s Dance heeft Meis de opmars van Janzens programma The Voice Kids gestopt. Dat blijkt uit cijfers van onderzoeksbureau AGF/GfK. Het achtste seizoen van Let’s Dance begon op de Duitse RTL met een mooie 4,8 miljoen kijkers, ongeveer evenveel als vorig jaar. Op hetzelfde moment trok Janzen bij de kleinere zender Sat.1 bijna 2,8 miljoen kijkers met Voice Kids.

Waar het derde seizoen van The Voice Kids twee weken geleden begon met ruim 3 miljoen kijkers, steeg de show vorige week naar 3,4 miljoen kijkers. Dat was de hoogste score van het programma sinds de vierde aflevering van het eerste seizoen.

Tegenover Meis ziet Janzen haar kijkcijfers wat dalen. Waar Meis de nummer twee van de avond was, was Janzen de nummer veertien.

Ook in de commerciële doelgroep 14 tot 49-jarigen won Let’s Dance van The Voice Kids. Let’s Dance pakte goud met 19,8 procent marktaandeel, The Voice Kids zilver met 13,5 procent.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen