Susan Smit vindt Matthijs beter dan Humberto

Schrijfster Susan Smit, die vorig jaar meedeed aan de veel bekeken tv-show Maestro, vindt Matthijs van Nieuwkerk beter dan Humberto Tan. Dat vertelt ze in Veronica Magazine. Smit is te gast geweest in de programma’s van beide heren. Als ze gevraagd wordt tussen de twee te kiezen, zegt ze: “Tjeetje, dit is een heel moeilijke, want ik zit bij beiden graag aan tafel. Niet dat ik er de deur plat loopt, maar af en toe ben ik er te gast. Matthijs ken ik al heel lang. Als presentator kies ik voor hem.” 

Toch is Smit ook fan van de persoonlijkheid van Tan. “Ik moet zeggen: Humberto kende ik vooral van feestjes en toen viel het al op hoe sympathiek en joviaal hij is. Zijn programma kijk ik alleen nooit.

Wel zat Smit laatst bij hem aan tafel. “En daar ontdekte ik dat hij scherpzinnig, breed georiënteerd en slim is. Ik was blij verrast.

Ook krijgt Smit het dilemma ‘meedoen aan Wie is de Mol of Expeditie Robinson’ voorgelegd. “Dan zou ik meedoen aan Wie is de Mol, want op z’n tijd moet ik gevoed worden.

Ik ben vaak genoeg voor Expeditie Robinson gevraagd, maar mijn gestel is daar gewoon niet op gebouwd. Ik moet regelmatig eten en goed slapen. Dan valt er prima met mij te leven.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen