Schunnige Beatrix-act in SBS 6-show Popster

De familieshow Popster van SBS 6 biedt vanavond een podium aan een zeer schunnige Beatrix-act. Dat was donderdagavond te zien in een preview in Shownieuws. Een poppenspeler treedt op als prinses Beatrix, die haar benen op een Basic Instinct-achtige manier opent en haar vaginale zone betast als ze over premier Mark Rutte rapt. De raptekst is geschreven door Lange Frans, een bekende rapper. “Ik vind zeker dat je alles moet kunnen zeggen over het koningshuis“, zegt hij.

Lange Frans is geen fan van het koningshuis. “Mijn inziens, maar dat is echt mijn persoonlijke mening, is de monarchie een oubollige relikwie uit ver vervlogen tijden.”

Hij is niet bang dat de prinsesjes ook naar SBS 6 kijken en de act aanstootgevend vinden. “Ik ben niet bang dat de prinsesjes het niet aankunnen. Het is simpel: als je familie in de spotlights staat, heb je met dit soort dingen te maken.”

Bang voor een boze RVD is Lange Frans niet. “Ik hoor ze wel. Ik ben niet moeilijk te vinden. Laat de RVD maar eerst de gesprekken hebben met Bea de pop.”

Popster is om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen