‘RTL Late Night hoopt op ruzie Emile en Glenn’

RTL Late Night hoopt dat studiogasten Emile Ratelband en Glenn Helder het vanavond met elkaar aan de stok krijgen in het programma. Dat zegt Ratelband in een interview met The Post Online. Ratelband en Helder krijgen vanavond flink ruzie in de seizoenspremière van Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS. Na afloop zitten ze bij Humberto Tan. “RTL wil ook dat we niet met elkaar praten want hun belang is dat het een beetje knettert. We zullen het zien“, zegt Ratelband, die de ruzie wilde uitpraten.

In een poging om tot verzoening te komen, heeft Ratelband de vriendin van Helder gebeld. “Die liet weten dat de PA het verstandig vond om geen contact op te nemen. Dus ik heb een berichtje gestuurd dat die PA een ander belang heeft en dat we het even moesten uitpraten zodat we geen ruzie aan tafel zouden hebben.

Ratelband verwacht dat Humberto Tan hem zal aanspreken op zijn uitspraak dat Helder de vooroordelen over Surinamers bevestigt. “Dat denk ik wel. Terwijl ik gewoon refereerde aan de vooroordelen die mensen nu eenmaal hebben.”

Hij vindt zichzelf geen racist. “Er zijn vooroordelen over vrouwen met blauwe ogen en over Indo’s. Ik ben zelf een halve Indo dus wat zitten ze te zeiken? Ik ben zelf ook een allochtoon en zeker geen racist.

Ratelband kreeg in het programma heftige ruzie met Helder, omdat hij tegen Helders vriendin heeft gezegd dat ze hem het best kan verlaten.

Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS is om 20.30 uur te zien op RTL 4. RTL Late Night begint om 22.30 uur op dezelfde zender.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen