RTL Late Night hield Emile en Glenn uit elkaar

RTL Late Night hield Emile Ratelband en Glenn Helder woensdag voorafgaand aan de live-uitzending opzettelijk bij elkaar uit de buurt. Dat heeft de positiviteitsgoeroe gezegd op 100%NL. Ratelband en Helder kregen flinke ruzie in Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS en mochten in RTL Late Night napraten. De goeroe wilde het voorafgaand aan de opnames graag bijleggen met Helder, maar werd in de weg gezeten door RTL. “We mochten elkaar niet zien“, aldus Ratelband.

Volgens Ratelband hield RTL Late Night hem bewust uit de buurt van Helder, zodat er aan tafel vuurwerk zou ontstaan. “Ze hebben ons apart van elkaar ontvangen. We zaten ook in een aparte kleedruimte.

Hij moet er niet aan denken om live op televisie ruzie te maken. “Nee, daar had ik helemaal geen zin in. We zijn volwassen mensen.

Uiteindelijk werd het een redelijk tam gesprek. “Ja, je hoopt natuurlijk op vuurwerk“, zei Helder nog tegen Humberto Tan tijdens de uitzending.

Of de ruzie nu is bijgelegd, weet Ratelband niet. “Nou, dat weet ik eigenlijk niet. Ik heb hem de hand geschud toen ik binnenkwam en toen zei ik: ‘Zand erover.’”

Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS behaalde woensdagavond magere kijkcijfers op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen