RTL 4 in mei met drie nieuwe programma’s

RTL 4 voegt in mei drie nieuwe titels toe aan de programmering. Het gaat om Wie Overleeft Nederland op woensdag, De Wensboom op donderdag en De Jopie Parlevliet Show op zaterdag. Dat blijkt vandaag uit de zenderschema’s van mei. Vooral de Jopie Parlevliet Show is een spannend project. Het gaat om een talkshow die wordt gepresenteerd door de Rotterdamse Jopie Parlevliet, een typetje van cabaretier Richard Groenendijk. Elke week ontvangt zij drie bekende gasten.

Het programma lijkt enigszins op het programma Dat Ding Van Tante Es, waarin Jörgen Raymann als de Surinaamse dame Tante Es bekende Nederlanders ontvangt.

De Jopie Parlevliet Show begint op 30 mei en zal elke zaterdagavond om 21.30 uur te zien zijn, direct na nieuwe afleveringen van De Jongens tegen de Meisjes.

Het nieuwe programma Wie Overleeft Nederland wordt gepresenteerd door Arjan Postma, de boswachter uit het programma Het Zijn Net Mensen van Paul de Leeuw. Hij gaat iedere aflevering met vier BN’ers op avontuur in de natuur.

In De Wensboom laat Johnny de Mol de wensen van kinderen uitkomen die zij voor een vriend(in) of familielid hebben.

Wie Overleeft Nederland en De Wensboom zijn vanaf woensdag 20 mei om 21.30 uur en dinsdag 14 mei om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen