Recordaantal kijkers voor Miljoenenjacht

De vlag kan uit bij Linda de Mol. Niet alleen begon haar nieuwe komedieserie Familie Kruys zondagavond met torenhoge kijkcijfers, ook noteerde haar langlopende spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht een kijkcijferrecord. Dat heeft producent Endemol vandaag laten weten. Miljoenenjacht noteerde 2,534 miljoen kijkers. “Daarmee behaalde de uitzending van Miljoenenjacht een absoluut kijkcijferrecord sinds de start van het programma in november 2000“, weet Endemol.

Miljoenenjacht is al 26 seizoenen een kijkcijferhit. Het programma begon op 25 november 2000 bij de TROS, maakte een uitstapje naar Talpa en is sinds 2007 te zien op zondagavond bij RTL 4.
In het programma loodst presentatrice Linda de Mol de kandidaten door een reeks vragen. Uiteindelijk speelt één finalist het beroemde koffertjesspel waarin maar liefst 5 miljoen euro te winnen valt.

Gisteravond won de 28-jarige Nicole Reeders-Baas uit het Overijselse Glane een bedrag van 273.000 euro. Datzelfde bedrag werd in de uitzending live uitgereikt door Winston Gerschtanowitz in Rotterdam, aan de winnaar van de Miljoenenjacht Bingo.

Miljoenenjacht is elke zondag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen