Quinty Trustfull stopt met Eigen Huis & Tuin

Quinty Trustfull stopt na zeven jaar als presentatrice van Eigen Huis & Tuin. Ze gaat zich volledig richten op Koffietijd en haar werk bij de Postcode Loterij. Dat heeft de presentatrice bekendgemaakt aan de desk van RTL Boulevard. Trustfull vond het een bijzonder moeilijke beslissing. “Het is heel veel. Koffietijd blijf ik gewoon doen, dus ik blijf verbonden aan RTL. Maar ik ben ook ambassadeur van de Postcode Loterij en Pink Ribbon, dus ik heb het gewoon heel druk“, zegt ze.

Daarnaast heeft Trustfull ook nog een gezin met twee kinderen. “En Eigen Huis & Tuin is gewoon een programma wat het hele jaar door loopt. We maken 52 afleveringen per jaar.”

Trustfull heeft het haar collega’s gisterenavond laat om half twaalf laten weten. “Dus iedereen was een beetje emotioneel. Maar het is ook gek. Je bent met elkaar verbonden, hebt zo veel meegemaakt en ik heb de jongens vader zien worden. Je bouwt echt een vriendschap op.”

Ik vond het een moeilijke beslissing, maar ik sta er wel helemaal achter. Het is wel klaar, maar ik wil ook iets anders en een andere uitdaging.

Het is nog niet bekend wie Trustfull gaat opvolgen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen