‘Popster is flauw, kinderachtig en geen klap aan’

Foto: Nick van OrmondtNet als tv-recensent Jean-Pierre Geelen van de Volkskrant, is ook tv-recensent Angela de Jong van het AD niet onder de indruk van de SBS 6-show Popster. Dat laat ze dit weekend blijken in de krant. De Jong heeft ‘geprobeerd’ te kijken, maar vindt het helemaal niets. “Ik vind er geen klap aan, een paar uitzonderingen daargelaten. Ik vind het flauw. Of plat. Of kinderachtig. Of gewoon niet zo goed. Waarom André van Duin zich ervoor leent, is me een raadsel“, aldus de tv-kenner.

Ze is ook kritisch over Lenette van Dongen, die in de huid van jurylid pop Izzy kruipt. “Als Van Dongen die Miss Izzy van een paar Miss Piggy-achtige trekjes voorzag, was die pop wellicht geestig, maar nu totaal niet.”

Haar kinderen vinden Popster wél geweldig. “Als ze de kans krijgen, zitten die twee uren per dag fragmenten terug te kijken op internet. Hoe ze er bij zijn gekomen, geen idee, maar een lol dat ze hebben!

Geelen noemde Popster ‘eenvormige, inwisselbare televisie’. Trouw-recensent Willem Pekelder was wél enthousiast en heeft ‘anderhalf uur lang gefascineerd zitten kijken’.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen