Peter van der Vorst: ‘TV Beelden-gala is banenmarkt’

Foto: RTLPeter van der Vorst ging maandagavond vooral naar de uitreiking van de TV-Beelden voor de afterparty. Dat bekende de RTL 4-presentator en tv-producent dinsdagavond in RTL Boulevard. Van der Vorst vond de uitreiking ‘een lange zit’. “Je zit toch twee uur lang van: schiet nou eens op. Want iedereen wil eigenlijk gewoon lekker gaan netwerken. Er lopen allemaal omroepbobo’s rond, presentatoren, maar ook redacteuren en producers. Het is een beetje een banenmarkt“, stelt hij.

Dat het net een banenmarkt is, realiseren ook de zenderbazen zich. “Je ziet ook sommige baasjes snel na de uitreiking wegvluchten, voordat iedereen op hem af springt en hij misschien wel te veel dingen toezegt. Het is dus zo’n feestje dat je over de schouder van de ander kijkt of er nog iemand is die je wil spreken.”

Boulevard-collega Daphne Deckers gaf aan dat ze dat ‘altijd zo irritant’ vindt, maar toen ze vroeg of Van der Vorst dat ook doet, kon hij er niet onderuit: “Ja, soms wel. Ik ben producent, dus dan doe je dat.”

Paul de Leeuw vertelde dinsdag ook al dat het TV-Beelden-gala vooral om de borrel gaat. “Vervolgens ga je met de netmanager masturberen ook“, grapte hij.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen