Peter R. de Vries vanavond niet op televisie

Peter R. de Vries komt vanavond niet op televisie. Het lijkt erop dat de misdaadjournalist kan uitrusten na een drukke tv-week. Dat blijkt uit de gastenlijst van de grote actualiteitenprogramma’s. Op sociale media als Twitter verwondert men zich erover dat De Vries een tv-avond overslaat. “Ik mag aannemen dat Peter R de Vries vanavond bij DWDD, RTL Late Night en Pauw komt uitleggen hoe die stroomstoring toch zo is gekomen…“, twittert tv-kijker Michel bijvoorbeeld. 

De Vries, die tegenwoordig regelmatig opduikt in talkshows als algemeen deskundige, begon maandag aan zijn drukke tv-week, toen hij te gast was in Pauw. Een dag later zat hij zowel in De Wereld Draait Door als RTL Late Night om te praten over het nieuws rond Willem Holleeder.

Woensdag zat hij wéér aan tafel bij De Wereld Draait Door, om gisteren weer op te duiken bij RTL 4. Daar zat hij aan de desk van RTL Boulevard.

Peter R. de Vries wordt de afgelopen dagen behoorlijk op de hak genomen op Twitter, omdat hij zo vaak op tv verschijnt. De satirische website De Speld komt vandaag zelfs met een satirische video over een fictief Peter R. de Vries-vrij KPN-pakket.

Tv-recensent Han Lips van Het Parool strafte de ‘zelfingenomen’ De Vries deze week af in een column naar aanleiding van zijn optreden in DWDD. “Eerste vraag aan de man die alles weet van alles: ‘Dit was nieuw voor ons, was het ook nieuw voor jou?’ Wat zou Peter R. antwoorden, denkt u? Gokje?

Voor alle zekerheid zei hij ook nog: ‘Ik wist ervan. Het heeft in het diepste geheim plaatsgevonden.’ (Als je deze twee zinnen omdraait, klinken ze nog vrolijkmakender.)

Hoewel De Vries vermoedelijk flink verdiend heeft aan zijn tv-optredens, kende zijn week ook een minder leuk moment. Hij heeft namelijk zijn iPhone laten vallen en de touchscreen kon het niet meer navertellen. Plaats delict: De Wereld Draait Door.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen