Net5 komt boze Dokter Hart-fans tegemoet

Net5 komt de vele boze Dokter Hart-fans tegemoet. De finale van de derde serie, die gisteren onaangekondigd op de buis kwam en dus door veel vaste kijkers werd gemist, komt nóg een keer op televisie. Dat heeft Net5 vandaag laten weten. Kijkers van Net5 hebben op Facebook woest gereageerd op het plotseling uitzenden van de seizoensfinale, omdat ze daardoor de grote ontknoping hebben gemist. “De allerlaatste aflevering wordt vanavond om 0.30 uur herhaald“, laat de tv-zender nu weten.

Kijkers die niet laat willen opblijven en geen recorder hebben, kunnen terecht op het online videoplatform Kijk van SBS. Daar moet wel betaald worden voor de aflevering.

Er wordt flink ingegrepen in de programmering van Net5. Na het schrappen van de maandagserie Scandal, zijn nu ook de dinsdagseries Dokter Hart en Jane The Virgin per direct van de buis gehaald.

Dokter Hart was gisteren eigenlijk toe aan de één na laatste aflevering van het derde seizoen, maar Net5 vond het vervelend om de serie vlak voor de finale, die voor volgende week op het programma stond, te schrappen.

Op het laatste moment koos Net5 er daarom voor om de seizoensfinale gisteren uit te zenden, direct na de reguliere aflevering. “Om de serie netjes af te sluiten“, aldus de zender.

De ingelaste seizoensfinale van Dokter Hart kwam in de plaats van Jane The Virgin, dat middenin het eerste seizoen is gestopt. “Er wordt gekeken of er een betere plek in de programmering van Net5 is voor deze serie.

Eigenlijk zou Net5 over twee weken beginnen aan het vierde seizoen van Dokter Hart, maar ook die reeks komt voorlopig niet op de buis.

Net5 gaat nu romantische komediefilms uitzenden op dinsdagavond.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen