MAX-baas Jan Slagter maakt anti-Dekker-spot

Omroep MAX-baas Jan Slagter heeft een ledenwerfspot opgenomen, waarin hij zich afzet tegen staatssecretaris Sander Dekker van Media. Dat meldt de omroep vandaag. Dekker is tegen een Publieke Omroep met amusement, maar dat vindt Slagter niets. “U keek met miljoenen naar het succesvolle programma Heel Holland Bakt. Staatssecretaris Sander Dekker vindt dat dit programma, en vele andere succesvolle programma’s bij de Publieke Omroep, moeten verdwijnen. Maar daar gaat hij niet over.”

Volgens Slagter moet de Publieke Omroep aan de wensen van tv-kijkend Nederland voldoen en niet aan die van Dekker. “De Publieke Omroep is er van en voor iedereen en mag geen omroep voor alleen de elite worden.”

Slagter, Omroepman van het Jaar, heeft zich ontpopt tot de beschermer van de Publieke Omroep. “Steun ons en word nu lid van MAX voor slechts 7,50 euro per jaar en ontvang gratis het bakboek van Menno, de winnaar van Heel Holland Bakt.”

Aan het eind van de spot vertelt de winnaar van Heel Holland Bakt dat de taart van Slagter klaar is. Naast de taart staan een aantal bussen met ingrediënten als ‘educatie’, ‘cultuur’ en ‘amusement’. “Doe er nog een beetje amusement bij“, spreekt Slagter.

De spot is vanaf vandaag te zien op YouTube en op televisie.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen