Linda de Mol-serie Familie Kruys eerst op RTL Lounge

Foto: AVRODe afleveringen van de nieuwe Linda de Mol-serie Familie Kruys zullen elke week op de ochtend vòòr de prime time-uitzending op RTL 4 worden uitgezonden op het digitale themakanaal RTL Lounge. Dat heeft RTL vandaag laten weten. Familie Kruys, waarvan de eerste aflevering nu al tegen betaling te zien is op internet, beleeft zijn tv-première dus niet zondagavond om 21.30 uur op RTL 4, maar op zondagochtend om 10.00 uur op RTL Lounge. Hetzelfde deed RTL met voorganger Divorce. 

Familie Kruys gaat over de vrijgezelle stylist van de sterren Bette (Linda de Mol), haar homoseksuele broer Kirk (Rop Verheijen) en hun vader Thomas (Hans Dagelet). Vooral broer en zuster hebben een zeer hechte band met elkaar.

In de serie komen veel ‘echte’ bekende Nederlanders die gestyled worden door Bette voorbij, waaronder Wendy van Dijk, Daphne Deckers en Art Rooijakkers. Bette is erg jaloers op Wendy en Daphne vanwege hun slanke lichamen. Zelf worstelt ze namelijk steevast met haar gewicht.

Wanneer haar vader zijn Roemeense internetbruid Ruxandra (Elise Schaap) voorstelt, raakt Bette dan ook compleet in paniek. Niet alleen omdat ze haar motieven niet vertrouwt, maar ook omdat Ruxandra twintig jaar jonger is en nog erger… twintig kilo lichter.

Naast eerdergenoemde acteurs spelen ook Marcel Musters, Frederik Brom en Karina Smulders een rol in Familie Kruys. De regie is in handen van Will Koopman.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen