‘Kees Tol weigert te praten met roddelbladen’

Kees Tol, één van de gezichten van de roddelrubriek Shownieuws, weigert met roddelbladen te praten. Dat schrijft Weekend-baas Bart Ettekoven in zijn wekelijkse column. Ettekoven kon niet geloven toen één van zijn verslaggevers vertelde dat de manager van Tol een interview tegenhoudt. “Ik zei: ‘We hebben het toch wel over dezelfde Kees Tol, hè? De Kees die altijd aardig is geweest tegen ons en die bij Shownieuws een paar keer per week lekker roddelt over het wel en wee van BN’ers?’

Volgens de Weekend-medewerker wil Tol wel praten, maar wil zijn manager dat niet. Ettekoven kan met veel sterrenmanagers overweg, maar: “Sommige managers liegen en bedriegen en zijn net zo betrouwbaar als de gemiddelde tweedehandsautoverkoper.

De sterren die ze vertegenwoordigen zijn juist vaak heel leuk, zegt hij. “Ik ben dan ook al zo ver om sommige managers over te slaan en de bewuste persoon direct te bellen of aan te spreken op een feestje. Scheelt een hoop narigheid en ergernis.

Ettekoven adviseert Tol van manager te switchen. “Misschien is Kees gewoon toe aan een manager die het wél begrijpt. Want hoezo zou iemand die zelf nota bene een roddelprogramma presenteert, niet mogen praten met de roddelbladen?

De manager van Jan Smit is bijvoorbeeld fantastisch, aldus Ettekoven. “Misschien moet Kees even gaan praten met de manager van Jan – lekker om de hoek en die begrijpt wél hoe het werkt.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen