Katja Schuurman wil met rust gelaten worden

Katja Schuurman wil niet alleen dat de media haar met rust laten, maar ook mensen op straat. Ze zit niet te wachten op aandacht voor haar breuk met Thijs Römer. Dat heeft ze gisteren laten weten in RTL Boulevard. Schuurman is tijdens haar media-optredens nog niet af van vragen over haar scheiding. Ook Albert Verlinde vroeg er naar, al repte hij niet over de geruchten over het overspel van beide echtelieden. “Het gaat goed“, begon Schuurman haar korte ‘verklaring’ in Boulevard.

De boodschap van Schuurman was vooral dat ze liever niet te vaak geconfronteerd wordt met de scheiding, ook niet op straat. “Ik vind het geen toegevoegde waarde, ook al is het lief bedoeld. Ik zit niet per se te wachten op alle blikken van medeleven, ook al is het hartstikke lief bedoeld.

Het is volgens Schuurman niet vreemd dat ze liever geen aandacht voor de kwestie wil. “Het is toch iets wat je voor jezelf wil verwerken.”

Op dit moment is de presentatrice elke donderdagavond te zien met Katja’s Bodyscan op NPO 1. Het programma wordt voor begrippen van NPO 1 niet meer dan redelijk bekeken.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen