John de Mol vrolijkt Grieken op met Ik Hou Van Holland

Multimiljardair John de Mol probeert de straatarme Grieken op te vrolijken met een eigen versie van zijn hitformat I Love My Country, hier bekend als Ik Hou Van Holland. Dat meldt de Griekse zender Mega Channel vandaag. De Griekse versie van de vaderlandslievende show heet Ελλάδα Σ Αγαπώ en wordt gepresenteerd door actrice Ντορέττα Παπαδημητρίου. De teamcaptains in de show, die al komende april in première gaat op prime time, zijn een komediant en een tv-ster. 

Het programma zal volledig draaien om de Griekse cultuur. Griekse sterren strijden tegen elkaar strijden om wie het meeste weet over Griekenland. Volgens tv-zender Mega geeft de show zijn kijkers ‘een miljoen redenen’ om van het land te houden.

Ik Hou Van Holland was de allereerste versie van het format I Love My Country. Sinds de start ervan in maart 2008, is de formule verkocht aan meer dan 25 landen.

Een andere Griekse tv-zender, Alpha TV, kocht de uitzendrechten al eens eerder van Talpa, maar heeft uiteindelijk nooit een eigen serie gemaakt.

Talpa is recent overgenomen door het Britse tv-bedrijf ITV.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen