Jo, Herman en Martijn op nieuwe RTL 4-dinsdag

Foto: SBSSupernanny Jo Frost en reizende smulpapen Martijn Krabbé en Herman den Blijker vormen de nieuwe dinsdagavond van RTL 4. Dat heeft de zender laten weten. Het programma Jo Frost: Nanny On Tour begint gelijk na Goede Tijden Slechte Tijden, dat elke dag weer het meest bekeken programma van RTL 4 is. Frost is vooral bekend van de programma’s waarin ze buitenlandse bengels aanpakt, maar in Nanny On Tour helpt ze een aantal Nederlandse gezinnen uit de brand.

Na de strenge supernanny volgt het nieuwe programma Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld, dat door Martijn Krabbé zelf geproduceerd is.

In hun programma gaan Den Blijker en Krabbé elke week naar een afgelegen plek op de wereld op zoek naar bijzondere planten en dieren. “Deze in het wild groeiende en bloeiende flora en fauna benutten de heren voor een smakelijk gerecht“, legt RTL uit.

De RTL 4-programma’s nemen het op tegen de veel bekeken crime-avond van NPO 1, De Roelvinkjes en Buitenlandse Gevangenissen op RTL 5 en de serieavond van SBS 6.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen