Jeroen Pauw: ‘Liever niet door de regen naar Pauw’

Jeroen Pauw fiets niet graag in de regen naar de redactie van zijn tv-programma Pauw. Dat geeft de VARA-ster aan in een interview met de Avrobode. Pauw, die maandag bijna evenveel kijkers trok als Humberto Tan, vindt het onprettig als zijn kleding nat wordt tijdens een fietsrit. “Van mijn werk word ik blij. Ik fiets er altijd vrolijk naartoe. Behalve als het regent en ik zeiknat aankom, dan ben ik wel even chagrijnig. Maar over het algemeen ben ik een blij en optimistisch persoon“, aldus de presentator.

De presentator vindt het prettiger als de zon schijnt. “Ik word blij van de zon. Als die schijnt, denk ik: wat is het leven toch heerlijk! Dan maakt het niet uit of het wat frisser is of niet, zolang de zon maar schijnt.

Toch zit Pauw niet in zak en as als het bewolkt is. “Ik word ook blij van muziek luisteren en een beetje op de bank hangen, terwijl het buiten regent.

Pauw werd vanochtend ook blij van de kijkcijfers. Zijn programma scoorde de meest bekeken aflevering van 2015 tot nu toe: er keken 778.000 mensen.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen