Jan Slagter vindt kijkcijfers Goedenavond tegenvallen

Foto: MAXJan Slagter is een beetje teleurgesteld in de kijkcijfers van Goedenavond Dames en Heren, de nieuwste dramaproductie van zijn omroep MAX. Dat laat hij weten op Twitter. Goedenavond Dames en Heren begon maandagavond laat met ruim 1,1 miljoen kijkers, terwijl voorloper Moeder Ik Wil Bij De Revue met de finale ruim 1,9 miljoen kijkers trok. “Ruim 1,1 miljoen kijkers voor Goedenavond Dames en Heren. Tevreden, maar valt me eerlijk gezegd iets tegen“, zo laat Slagter eerlijk weten.

Acteur Mike Weerts, die wél in Moeder speelde, maar niet in Goedenavond te zien is, reageert op Slagters teleurstelling. “Was prachtig! Maar je mist natuurlijk een belangrijk iemand voor de cijfers!”, grapt hij.

Dominique van der Heijde, sterverslaggever bij de NOS, heeft ook een idee waarom de cijfers wat lager uitvallen dan Slagter gehoopt had. “Tegenover het onvolprezen Nieuwsuur hè”, knipoogt ze.

Goedenavond Dames en Heren had een perfecte lead-in. Droomhuis Gezocht, ook een programma van MAX, trok direct ervoor namelijk ruim 1,9 miljoen kijkers.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen