Jan Slagter slaat terug naar RTL Nieuws-baas

Foto: Rick NederstigtJan Slagter verbaast zich erover dat RTL Nieuws-baas Pieter Klein ‘ontzettend chagrijnig’ zegt te worden van de Omroep MAX-serie Goedenavond Dames en Heren, omdat het zo nostalgisch is. Dat vertelt de MAX-baas vandaag op Twitter. Volgens Slagter moet de adjunct-hoofdredacteur van RTL Nieuws eerst eens kijken naar zijn eigen zender: RTL 4. “Chagrijnig van Goedenavond dames en heren? Kijk een oude aflevering van Ik Hou Van Holland terug. En vergeet je pilletje niet!

Daarmee doelt Slagter op de RTL 4-show van Linda de Mol, die ook voor een belangrijk deel steunt op nostalgisch sentiment.

Klein heeft al gereageerd op de sneer van Slagter. “Dank voor de tip. Was geen kritiek, mooi gemaakt, veel mensen vinden het leuk. Ik wat minder, c’est tout.

Eerder vandaag zei Klein zich te ergeren aan de MAX-serie, omdat de serie zich concentreert op vroeger. “Leef toch in het nu! We leven in 2015 en niet in 19-weet ik veel wanneer, toen alles suf, saai, langzaam en traag was.

Slagter vindt het onzin. Hij heeft een bericht getweet van een kijker, die samen met zijn 14-jarige zoon heeft ‘genoten’ van de serie.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen