Henkjan vindt werken met John de Mol inspirerend

Henkjan Smits vindt het buitengewoon inspirerend om te werken met John de Mol. Dat vertelt hij vandaag in het AD. Smits is net als Georgina Verbaan jurylid in de nieuwe John de Mol-show Popster op SBS 6. “Het is geen garantie op succes, maar toch: John de Mol wíl dit laten slagen. Ik zie tijdens opnames dat er niets aan het toeval wordt overgelaten. Het is superstrak geregeld, het decor is waanzinnig. Het is zo inspirerend om met hem te werken“, aldus het jurylid in de ochtendkrant.

Hij geniet erg van de show waarin wordt gezocht naar de beste poppenacts. “Mijn vrouw zei laatst, toen ik 13 uur opnames had gehad, dat ze me in tijden niet zo enthousiast heeft zien thuiskomen. Het is een vernieuwend programma.

Het smaakt naar meer, aldus Smits. “Dat denk ik wel. Als ik word gebeld voor weer een nieuw, opvallend programma zeg ik misschien wel weer ja. Maar ik wil niet openbaar solliciteren. Ik hoef niet ten koste van alles op tv.

Dat hij in het verleden heeft gezegd voor altijd klaar te zijn als tv-jurylid, ontkent Smits nu. “Ik heb nooit iets beloofd. Ik zei: ik heb dat, een zangshow, tien seizoenen lang gedaan en dat is mooi geweest. Dat hoeft niet meer van mij.

Popster is vanaf vrijdagavond 13 maart wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen