Grachtengordel begrijpt Margriet van der Linden niet

Foto: John KramerMargriet van der Linden kreeg in haar woonomgeving niet altijd positieve reacties op haar deelname aan Wie is de Mol. Dat vertelt de Mol en voormalig Zomergasten-presentatrice vandaag in het AD. Sommigen vinden Wie is de Mol te min. “Ik woon in Amsterdam, midden in de grachtengordel. Daar ben ik wel eens schuin aangekeken“, legt de journaliste uit. “Van: ‘Oh, Zomergasten keek ik wel hoor. Nu zie ik je ineens op een strand hollen! Nou, nou, nou. Ik snap níet dat je dat doet!’

Er waren vooral veel positieve reacties. “Mensen die helemaal verrukt zijn je te zien in de supermarkt. Vooral kinderen. ‘Dat is die mevrouw uit Wie is de Mol?!’ Of ik op de foto wilde? Nou, dat had ik niet bij Zomergasten!

De opnames van Wie is de Mol werden een half jaar geleden afgerond, maar bij thuiskomst moest ze nog een halfjaar zwijgen. “Ik zat nog helemaal in die bubbel. Dat ebde gelukkig weg. Maar dan moet het programma nog worden uitgezonden.”

Tijdens de grote live finale van Wie is de Mol op donderdagavond werd duidelijk dat Van der Linden dit jaar de saboteur was.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen