Gordon teleurgesteld in kijkcijfers Goor Draait Door

Foto: Nick van OrmondtGordon is teleurgesteld in de kijkcijfers van zijn talkshow Goor Draait Door. Hij vindt ze wat aan de lage kant. Dat zei de entertainer woensdagavond in RTL Boulevard. Het tweede seizoen begon twee weken geleden met 883.000 kijkers, om vorige week te stijgen tot 982.000 kijkers. Daarmee bleef Gordon onder de begeerde miljoengrens. “Ik schrok wel van de kijkcijfers, moet ik eerlijk zeggen. Het was de eerste keer in denk ik vijf jaar dat ik onder het miljoen zat. Dat zijn we natuurlijk niet gewend.”

Toch prijst Gordon zich nog steeds gelukkig. “Ik denk dat dit de droom is van elke presentator: een grote zaterdagavondshow met veel publiek en met gasten. Daar moet je in groeien. Die gelegenheid krijg ik bij RTL.”

Hij let goed op zijn gastenkeuze. “Sowieso wil ik dat ik echt wat heb met iedereen die in mijn programma komt. Anders zie je dat bij mij. Ik ben heel snel afgeleid. Ik ben net een groot kind. Als ik iets niet leuk vind, ben ik weer met wat anders bezig.”

Gordon vindt het jammer dat sommige mensen niet durven te komen. “Er zijn nog steeds mensen die heel erg bang zijn om bij mij in de show te komen. Dat had Paul de Leeuw ook vroeger.”

Voorlopig heeft Gordon geen andere tv-wensen. “Ik heb het idee dat ik met dit programma nog lang niet klaar ben. Ik denk dat we nog wel een paar seizoenen kunnen doorgaan.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen