Gordon stopt toch niet met Alles Mag Op Vrijdag

Gordon stopt toch niet met de RTL 4-show Alles Mag Op Vrijdag. Dat vertelde hij zondag in Carlo & Irene: Life 4 You. Vorige week zei Gordon in Shownieuws dat hij nooit meer een nieuwe serie van het programma opneemt, maar dat was een grap. “Dat was gewoon een grap. Mensen begrijpen het niet. Ik zeg sowieso altijd standaard dat ik er geen zin in heb als ik ergens binnenkom. Ik had hier ook geen zin in. Dat is helemaal uit zijn verband getrokken“, aldus de RTL 4-presentator.

Tijdens het interview met Shownieuws liep Gordon ook nog vroegtijdig weg. “Het is een spel tussen Gerard en mij.”

Overigens vindt Gordon de opnames van de show wel écht pittig. “Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik vorig jaar een ongeluk heb gehad met mijn knie en de stijle wand uit het programma is echt levensgevaarlijk. De laatste twee keer ben ik zo hard op mijn bek gegaan dat ik dacht: ik begin er niet meer aan.”

Waar hij wél mee stopt is Hotter Than My Daughter. Al is het niet de eerste keer dat hij dat aankondigt. “Het is wel het laatste seizoen. We hebben er nu zes gedaan en we merken wel dat de koek op is.”

Ook reageerde Gordon nog op de persiflage op hem door Carlo Boszhard in De TV Kantine. “Ik vond het briljant. Jullie hebben jezelf weer overtroffen. Niet te geloven.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen