Froukje de Both: ‘Ik ben niet fucking beroemd’

Foto: Nick van OrmondtFroukje de Both heeft niet het gevoel dat ze een grote ster is in Nederland. Dat heeft de RTL 4-presentatrice laten weten op Radio 538. Volgens dj Ruud de Wild hoeven Nederlandse sterren zich niet zo bescheiden op te stellen, maar De Both vindt zichzelf alsnog geen beroemdheid. “Beroemd, beroemd, beroemd. In Nederland stelt het allemaal niet zo veel voor, hè. Ik kom op tv. Dat is gewoon hoe het is, hoor. Ik denk dat het niets meer en niets minder is“, aldus het tv-talent.

In Nederland zijn er maar een paar échte sterren, vindt De Both. “Volgens mij ben je pas ‘fucking beroemd’ als je in Amerika beroemd bent of in Nederland Linda de Mol of Máxima bent. Die zijn echt fucking beroemd. Nee, man, voor de rest valt het allemaal wel mee.”

De Both is in de zomer te zien met een nieuw dagelijks tv-programma: Wie Doet De Afwas. In deze zomerse vervanger van GTST gaan kandidaten eten bij een bekende Nederlander, die zich nog niet prijsgeeft. De kandidaten moeten raden bij welke ster ze aan tafel zitten.

Ze wil nog niet zeggen welke BN’ers meedoen. “Dan verklap je het al en kunnen mensen denken: ‘Maanden geleden zei Froukje op radio dat ze onder meer daar gaan eten.’ Ik kan dus geen tipje van de sluier oplichten.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen