Frank van der Lende opvolger Coen en Sander

Frank van der Lende wordt de opvolger van radio-dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga in de middag van 3FM. Vanaf 1 juni neemt hij hun microfoon over. Dat hebben BNN en NPO vandaag bekendgemaakt. Waar De Coen en Sander Show dagelijks uitzendt van 16.00 tot 19.00 uur, zal Van der Lende te horen zijn van 16.00 tot 18.00 uur. Het programma van Domien Verschuuren schuift een uur naar voren en zal aansluitend worden uitgezonden om 18.00 uur. 

Verschuuren mag drie uur radio blijven maken. 3voor12 Radio schuift straks ook een uur naar voren en zal te horen zijn van 21.00 tot 00.00 uur. Daarmee ontstaat ruimte voor een radioprogramma dat om middernacht begint. Daar krijgt het nieuwe PowNed-programma Markplaats ruimte.

3FM-baas Wilbert Mutsaers is blij met de aanstelling van Van der Lende. “Frank van der Lende is een jonge en interessante radiomaker, een groot muziekliefhebber en hij gaat een verrassend, nieuw middagprogramma maken”, zegt hij.

Ook Verschuuren maakt promotie naar spitstijd. “Domien bewijst de ideale DJ te zijn voor muziekliefhebbers.

Tessel van der Lugt, hoofd radio BNN-VARA, is trots op Van der Lende. “Kleine jongetjes worden groot. In Frank’s geval lang en groot. Bij BNN krijgt jong talent de kans zich te ontwikkelen en Frank is er klaar voor. Het wordt hoog tijd dat zoveel mogelijk mensen hem leren kennen. En waar kan dat beter dan in de middag op NPO 3FM?

Frank zelf laat weten: “Ik heb er ontiegelijk veel zin in, let’s Rock ‘n Roll.

Het nieuwe programma van Van der Lende heet Frank<3. Zijn huidige programma, That’s Live, wordt overgenomen door collega-BNN’er Sander Hoogendoorn.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen