Flopmentalist Jan Reinder in Goor Draait Door

Foto: RTLJan Reinder, de ‘mentalist’ die compleet door de mand viel in RTL Late Night en wiens eigen show op FOX nauwelijks bekeken wordt, neemt vanavond plaats op de bank van Gordon in Goor Draait Door. Dat heeft RTL 4 laten weten. Reinders optreden in de Humberto Tan-talkshow mislukte volledig. Niet alleen stuitte hij op een tegenstribbelende Sven Kramer, ook was door een ongelukkige cameraopstelling te zien hoe de ‘mentalist’ een doodgewone goochelaar blijkt.

Reinder gaf Humberto Tan zo’n 24 uur voor de uitzending een verzegeld kluisje mee met daarin de uitslag van de wedstrijd Chelsea – Paris Saint-Germain.

De goochelaar beweerde dat hij de gedachten van de voetbalspelers had beïnvloed met wat berichtjes op Facebook, maar in werkelijkheid had zijn ‘juiste’ voorspelling daar niets mee te maken.

Toen Tan het kluisje opende met daarin twee enveloppen, schoof Reinder één daarvan onder een geplastificeerde A4 met wat Facebook-berichtjes. Daaronder verwisselde hij de envelop.

Na de wisseltruc maakte een nietsvermoedende Tan de envelop open met daarop de uitslag: 2-2. Tan stond met open mond te kijken.

Verder wist ‘mentalist’ Reinder nog de grootste angst van Sven Kramer uit zijn gedachten te vissen: een blessure. Tan keek alsof hij water zag branden.

De Magie van Jan Reinder is het eigen tv-programma van Reinder. De afgelopen uitzending wist slechts 35.000 kijkers te boeien op FOX.

Goor Draait Door, met verder Chantal Janzen en Dennis Weening, is om 21.50 uur te zien op RTL 4.

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen