EenVandaag gaat koken met bloed

Het veel bekeken actualiteitenprogramma EenVandaag heeft vanavond een luguber onderwerp op het menu staan, namelijk koken met bloed. “Koken met bloed is hot“, aldus het programma van AvroTros. Volgens de redactie van EenVandaag klinkt koken met bloed vies, maar is het heel gezond en smaakvol. Bloedworst ligt al tijden in de supermarkt, maar daar komen steeds meer nieuwe producten bij. “EenVandaag maakt met Baaf Vonk en Alice den Boer, twee jonge koks, een bloederig taartje.

Koken met bloed past volgens EenVandaag in de trend dat het geslachte dier helemaal gebruik wordt voor consumptie. “Van kop tot staart. Daarom wint koken met bloed terrein.

Naast het interview met de twee jonge koks, gaat EenVandaag ook langs bij worstmakerij De Pasteibakkerij, waar ze al jaren bloedworst maken.

Ook wordt er gesproken met culinair journalist Hiske Versprille, die alles weet van het het succes van koken met bloed.

EenVandaag begint om 18.15 uur op NPO 1. De liefhebber kan om 21.30 uur ook afstemmen op RTL 5, waar nog meer bizarre eetgewoonten aan bod komen in het nieuwe programma Bizarre Eters van Dennis Weening.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen