Diederik Samsom in seizoensopener De Kwis

Foto: PvdADiederik Samsom is zaterdag te gast in de seizoensopener van het satirische tv-programma De Kwis op NPO 1. Dat heeft een woordvoerder van de VARA vandaag laten weten. Cabaretiers Joep van Deudekom, Rob Urgert, Niels van der Laan en Jeroen Woe zullen de leider van PvdA onderwerpen aan opdrachten, satirische weekoverzichten en muzikale parodieën. “Gelukkig voor Samsom wordt hij tijdens de Kwis bijgestaan door gastheer Paul de Leeuw“, zo laat de omroep weten. 

De Kwismasters zijn erg blij met Diederik Samsom als gast of zoals zij het zelf zeggen: “We vinden het heel leuk om in deze politieke tijden ook eens aandacht te geven aan de kleinere politieke partijen.”

De weken erna zijn onder andere Willeke Alberti, Patrick Lodiers, Daphne Deckers en schaatsbroers Ronald en Michel Mulder te gast.

De eerste drie seizoenen van De Kwis waren een groot succes met gemiddeld 1,5 miljoen kijkers per aflevering. Het programma kreeg een nominatie voor de Zilveren Nipkowschijf en won een Gouden TV-beeld voor beste nieuwe format.

De Kwis, een productie van Paul de Leeuw, is zaterdag om 20.25 uur te zien op NPO 1.

 

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen