Chantal Janzen wil ook slapen in Duitsland

Chantal Janzen zou het geweldig vinden om haar programma Chantal Blijft Slapen ook in Duitsland te maken. Dat vertelt de RTL 4-presentatrice in weekblad Story. Janzen heeft op dit moment succes bij de oosterburen met de Duitse versie van de John de Mol-show The Voice Kids. Ze zou ook graag een personalityprogramma te maken in het Duits, net zoals haar logeerprogramma op RTL 4. “Het zou geweldig zijn als ik mijn eigen programma Chantal Blijft Slapen óók in Duitsland mag gaan maken.” 

Janzen wordt in Duitsland wel vergeleken met Sylvie Meis, de andere Nederlandse tv-ster die succes heeft bij de oosterburen. “Het is genieten, want dit is een enorme kans en uitdaging voor mij, maar ik ben niet te vergelijken met Sylvie”, vindt ze.

Ze lijkt niet eens op Meis, aldus Janzen. “Zij ziet er altijd fantastisch uit, waar ze ook is en tja, ik ben iets dikker. Het is heel knap wat Sylvie allemaal heeft bereikt in Duitsland.

Toch wordt Janzen liever vergeleken met Linda de Mol, die ooit hitpresentatrice was in Duitsland. “Zij is mijn grote voorbeeld!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen