Chantal Janzen haalt flink uit naar Yolanthe Cabau

Chantal Janzen haalt vanavond in College Tour flink uit naar Yolanthe Sneijder-Cabau. Dat was te zien in een preview in RTL Boulevard. Janzen wordt gevraagd naar haar mening over Cabau, wiens social media-uitingen vaak het nieuws halen. “Die dames krijgen vaak wat commentaar. Dan vechten ze terug door te zeggen dat men jaloers is op hun succes of omdat ze mooi zijn. Maar nee – en ik ga nu niet op de barricade voor alle normale Nederlandse vrouwen – we zijn niet jaloers.

Gewone vrouwen vinden Cabau juist irritant, meent Janzen. “We vinden het niet normaal, we willen niet zo zijn. We vinden het gewoon een beetje gek dat je zo’n Engelse tekst plaatst met een bloot kontje en met je man erbij. Dat moet je thuis zeggen en thuis doen.”

Ook laat Janzen zich uit over Sylvie Meis, met wie ze in Duitsland wordt vergeleken, was te zien in een preview in Shownieuws. “Het komt niet in me op om mezelf te vergelijken met Sylvie Meis. Die achtergronden zijn ontzettend verschillend. We komen alleen maar allebei uit Nederland en we zijn gemeleerd blond.

Verder spreekt Janzen in College Tour ook over haar Duitse tv-carrière. Ze onthult dat ze na The Voice Kids nóg een programma krijgt op de tv-zender Sat.1, die door een Nederlandse zenderbaas geleid wordt.

College Tour is om 20.25 uur te zien op NPO 3.

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen