Boer Geert slaat terug naar Albert Verlinde

Foto: NCRVBoer Zoekt Vrouw-boer Geert Krops vindt het ergerlijk dat de media hem de bijnaam ‘geile Geert’ hebben gegeven. Dat vertelt hij vandaag in een interview met het AD. Krops ergert zich vooral aan Albert Verlinde. “Als ik zo’n Albert Verlinde dan in RTL Boulevard hoor praten over Geile Geert dit en dat. Dan denk ik: heb het over jezelf en Onno Hoes en of het bij jullie wel goed zat in bed. Maar nee, in plaats daarvan praat hij 3 weken over mij en wil hij mijn relatie kapotmaken.”

Dat zelfs zijn ‘eigen’ krant Dagblad van het Noorden meedeed aan de negatieve beeldvorming, vindt Krops betreurenswaardig. “Ik heb de hoofdredacteur om excuses gevraagd. Kreeg ik niet. Nou, dan adverteer ik daar ook niet meer in voor 400 euro per maand.

Er was zelfs een fotograaf die Krops 1000 euro bood voor een kiekje van hem en zijn overleden vrouw. “Dat vond ik zó respectloos. Zo iemand gaat over lijken. Dat heb ik hem ook gezegd. Maar het zegt ook iets over hoe mensen in Nederland met elkaar omgaan.

Volgens Krops past de typering ‘geile Geert’ helemaal niet bij hem. “Ik ben niet uit op seks met vrouwen als ik geen relatie met ze heb.

In de slotuitzending van Boer Zoekt Vrouw werd zondag duidelijk dat boer Geert en ‘zijn’ Hetty heel veel last hadden van de negatieve publiciteit rond de boer.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen