AvroTros trots op tv-prijzen voor dramaserie Ramses

De AvroTros is buitengewoon blij met de drie TV-Beelden voor zijn dramaserie Ramses. Dat heeft de omroep laten weten in een persbericht. De vierdelige serie, die begin vorig jaar te zien was, won in de categorieën beste serie, beste mannelijke hoofdrol en beste bijrol. “We hebben er met z’n allen jaren met liefde aan gewerkt en we wisten dat we iets bijzonders aan het maken waren. Maar dat we zo in de prijzen vallen, had ik niet gedacht“, zegt dramabaas Simone van den Ende van AvroTros. 

Ramses, de dramaserie over Ramses Shaffy, won eerder al de Nipkov schijf, de Prix Europa en een Gouden Kalf voor de beste mannelijke hoofdrol. Ramses is ook een van de Nederlandse inzendingen voor de Emmy Awards 2015.

Simone van den Ende: “Wij zijn heel blij dat Ramses wederom zo in de prijzen is gevallen.  Hulde aan het hele team en natuurlijk aan regisseur Michiel van Erp!

AvroTros feliciteert de makers, Michiel van Erp (regie) en Marnie Blok (scenario) en de acteurs Maarten Heijmans (beste hoofdrol) en Noortje Herlaar (beste bijrol) met deze prijzen.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen